Skip to content

Hof van Tubbergen

Wij zijn Hof van Tubbergen, een unieke vergader- en ontmoetingslocatie waar mensen kunnen samenkomen voor diverse bijeenkomsten, vergaderingen of trainingen. 

Hof van Tubbergen beschikt over een tiental multifunctionele ruimtes die geschikt zijn voor kleine en grote gezelschappen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van comfortabel meubilair en alle benodigde apparatuur om te kunnen vergaderen, zowel fysiek als digitaal. 

Parkeren kan gratis op het eigen terrein en op het parkeerterrein van het naastgelegen zwembad De Vlaskoel.

Vanzelfsprekend staat de koffie klaar.

Geschiedenis Hof van Tubbergen

De ruim 300 jaar oude havezate kent een rijke historie en is in de wijde omtrek bekend, vooral als voormalig geboortehuis van de bekende staatsman Dr. Schaepman.  Sinds 1971 heeft het markante gebouw gefungeerd als woonzorgcentrum Eeshof, van eigenaar Zorggroep Sint Maarten. 

Na een grondige verbouwing hebben we de deuren in 2024 heropend als Hof van Tubbergen, waarmee de locatie een gloednieuwe bestemming heeft gekregen. 
Je bent er van harte welkom.

Maak kennis met…

Ons team dat jou graag gastvrij ontmoet in Hof van Tubbergen:

Hof van Tubbergen is onderdeel van Zorggroep Sint Maarten. Naast Hof van Tubbergen bevindt zich op het Eeshofterrein een verpleeghuis, diverse seniorenappartementen en het Eeshofbos.

Ruimte reserveren


Vul hieronder jouw gegevens in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.